No SSO cookie

Noul Bugatti Veyron 16.4 Super Sport atinge 431 km/h

voteaza
(0/ 0)
Noul Bugatti Veyron 16.4 Super Sport atinge 431 km/h
Noutati-auto · · 7 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul model Bugatii Veyron Super Sport este mai puternic cu 199 CP fata de un modell standard.

 
 
Bugatti a prezentat duminica noul model editie limitata. Noul Bugatti Veyron 16.4 Super Sport a fost imbunatatit atat in ceea ce priveste puterea, cat si in ceea ce priveste greutatea. Modelul Super Sport este cu 199 CP mai puternic decat modelul standard, iar datorita folosirii fibrei de carbon, greutatea a fost cu mult redusa. 

Inginerii Volkswagen au testat noul hypercar la circuitul de la Ehra-Lessien, in apropierea sediului de la Volfsburg. Testul a fost realizat in prezenta celor de la Technical Inspection Agency (TÜV). Viteza media atinsa a fost de 425 km/h, iar cea maxima de 434 km/h. Din motive de siguranta si pentru a proteja anvelopele, noul model Bugatti Veyron Super Sport va fi limitat la 415 km/h, cu 8 km/h mai rapid decat modelul standard.

Pentru a reusi aceste performante, inginerii au fost nevoiti sa foloseasca sisteme turbo imbunatatite, noi intercoolere, suspensii imbunatatite si fibra de carbon pentru a usura masa masinii. Informatiile oficiale indica faptul ca noul Veyron Super Sport poate atinge 0-100 km/h in 2.2 secunde, viteza maxima de 430 km/h, un cuplu de 1500 Nm (1250 Nm modelul standard) si o forta laterala de 1.4 G.

Pe langa aceste modificari mecanice, noul Veyron iese in evidenta si prin combinatia de negru si portocaliu, un nou sistem de evacuare, compartimentul motor acoperit si guri de evacuare montate pe plafon. Interiorul a fost si el modificat pentru a se potrivii schemei coloristice exterioara.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (7)

scris de Anonim

este the best masina pe care am vazuto

scris de Anonim

si tractoru meu(iortopan)e mai rapid

scris de Anonim

aceasta masina vaavea cel putin 1300 de cp si cred k bugatti nu are ce sa faka app de viteza de la 435 km/h in sus nu se stie deocamdata cat poate atinge deoarece nu s-au fkt testere

scris de Anonim

precis ca ie masina mea preferata.

scris de Anonim

cand tio cumperi zimi sh mie

scris de Anonim

belea masina imi cumpar si eu

scris de Anonim

belea masina imi cumpar si eu

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3529 :: 17.87MB