No SSO cookie

Noul Audi-ul Q5 hibrid prezentat pe site-ul companiei

voteaza
(0/ 0)
Noul Audi-ul Q5 hibrid prezentat pe site-ul companiei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cu toate ca Audi nu a oferit informatii oficiale cu privire la noul Q5 hibrid, germanii au postat pe site-ul companiei o serie de informatii si imagini cu privire la noul model hibrid.

 
 
Audi a publicat pe site-ul german informatii si imagini cu noul Q5 hibrid, cu toate ca nu au oferit informatii despre o posibila lansare, dar s-ar putea sa debuteze la Salonul Auto de la Los Angeles. Crossoverul va fi propulsat de un motor pe benzina si unul electric.

Propulsorul pe benzina ales este cel 2.0 TFSI si unul electric de 44 CP. Noul model va fi dotat cu sistemul start and stop si cel de regenerare a puterii prin franare. Computerul de bord va decide raportul dintre energia electrica si carburant, optimizand astfel consumul si emisiile. Noul model hibrid este capabil sa functioneze doar pe energie electrica pana la o viteza maxima de 100 km/h.

Audi ofera si o versiune S, aceasta dezvolta o putere de 240 CP si un cuplu de 480 Nm. Primele informatii sugereaza ca este dotat si cu o functie de boost. S-ar putea ca germanii de la Ingolstadt sa ofere in curand si un comunicat de presa cu privire la noul model.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2407 :: 22.17MB