No SSO cookie

Nou director Mazda Europa

voteaza
(0/ 0)
Nou director Mazda Europa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Departamentul de cercetare si dezvoltare al Mazda Motor Europe are un nou director.

 
 

Hiroyuki Matsumoto a fost numit in functia de vicepresedinte si manager general al Centrului European Mazda de Cercetare si Dezvoltare din Oberursel, Germania. Acesta, il va inlocui pe Norihiro Tomita care a condus Departamentul de Cercetare si Dezvoltare din Europa din anul 2007 si care va ocupa o noua pozitie de Manager de Program in cadrul Diviziei de Dezvoltare a Vehiculelor din Japonia.

 

Matsumoto, 47 ani, este un inginer cu o experienta vasta in managementul dezvoltarii produselor. S-a alaturat echipei Mazda in 1985 in cadrul celui de-al doilea Departament de Cercetare si Dezvoltare din Japonia si a continuat o cariera de succes ca Manager General in cadrul Departamentului de Dezvoltare NVH (Noise, Vibration, Harshness). Ultima functie ocupata inainte de a se alatura organizatiei din Europa a fost cea de Manager General pentru Dezvoltarea sasiului. Matsumoto-San are studii de tehnologie in cadrul Universitatii din Kyoto.

 

As dori sa-i urez bun venit lui Hiroyuki Matsumoto in acesta pozitie foarte importanta” a spus Jeff Guyton, Presedinte si CEO Mazda Motor Europe, „si sa-i multumesc lui Norihiro Tomita pentru profesionalismul de care a dat dovada conducand in ultimii 3 ani Departamentul de Cercetare si Dezvoltare si echipa de design. Sunt sigur ca Matsumoto-San, asemeni predecesorului sau, va fi un castig pentru echipa de management. Experinta sa in planificare, dezvoltare si certificare va asigura faptul ca vehiculele noastre vor continua sa depaseasca asteptarile soferilor europeni”.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1766 :: 17.78MB