No SSO cookie

Nissan intrerupe productia din cauza vulcanului islandez

voteaza
(0/ 0)
Nissan intrerupe productia din cauza vulcanului islandez
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Blocarea traficului aerian creaza efecte majore asupra economiei si productiei. Nissan anunta intreruperea productiei.

 
 

Nissan a anuntat astazi ca va suspenda trei linii de productie din Japonia, in contextul in care nu poate importa unele componente fabricate in Irlanda, din cauza perturbarii traficului aerian, relateaza Newsin. Nissan va opri miercuri, pe o perioada nedeterminata, una din cele doua linii de productie din cadrul uzinei Oppama, din apropiere de Tokyo si ambele linii de productie din cadrul uzinei Kyushu.

Aceste linii produc modelele Cube, Murano si Rogue distribuite in America de Nord. Suspendarea va afecta productia a circa 2.000 de autoturisme pe zi. "Autoturismele sunt dotate cu sisteme de aer comprimat care sunt importate cu avionul din Irlanda", a explicat un purtator de cuvant al companiei. "Intreruperea productiei este legata de perturbarea traficului aerian".

Norul de cenusa provocat de eruptia vulcanului Eyjafjallajokul a paralizat traficul aerian european inca de la sfarsitul saptamanii trecute si a provocat pierderi majore companiilor aeriene.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2119 :: 17.78MB