No SSO cookie

MTM stoarce totul din Audi RS5

voteaza
(0/ 0)
MTM stoarce totul din Audi RS5
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german MTM a stors tot ce a putut din Audi RS5, ridicand viteza maxima la 303 kilometri pe ora!

 
 
Simbolizand unul  dintre cele mai simple programe de tuning efectuate vreodata, MTM a dat publicitatii detaliile noii linii de performanta aplicata modelului Audi RS5 coupe.


In loc sa caute fel de fel de solutii care sa mareasca puterea, in interiorul componentelor motorului V8 de 450 CP, tunerul german a recurs la o varianta mult mai simpla si mai comoda: a reprogramat limitatorul electronic, care oprea vteza maxima la 250, sau 280 km/h, permitand astfel coupeului sa atinga o viteza maxima de 303 km/h. Costul revocarii limitatorului electronic se ridica la 1499 Euro.


Programul MTM include insa si un sistem de evacuare, realizat in intregime din otel inoxidabil, cu valve actionate automat la accelerare, care mai costa 2998 Euro, si un set de jante din aliaj usor, cu desen in noua spite, cu dimensiuni cuprinse intre 19 si 21 inci, care costa incepand de la 2249 Euro.
Potrivit declaratiilor tunerului, un kit de arcuri ajustabile individual este deja in lucru si va fi disponibil in cursul acestui an.
 

Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3449 :: 22.12MB