No SSO cookie

Mercedes Sprinter si Copacul de Hartie au ajutat la plantarea a 5.000 de copaci

voteaza
(0/ 0)
Mercedes Sprinter si Copacul de Hartie au ajutat la plantarea a 5.000 de copaci
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In doi ani, Mercedes-Benz Sprinter a strans peste 360.000 de kg de hartie reciclata in cadrul proiectului Copacul de Hartie, reusind sa fie plantati peste 5.000 de copaci cu banii obtinuti din hartia reciclata.

 
 

Pe parcursul a doi ani, Mercedes-Benz Sprinter, autovehiculul pus la dispozitia proiectului Copacul de Hartie de catre Mercedes-Benz Romania, a reusit sa colecteze peste 360.000 de kg de hartie reciclata de la peste 640 de companii din Bucuresti. Mai mult, cu banii obtinuti din vanzarea hartiei reciclate, au fost plantati peste 5.000 de puieti pentru refacerea zonelor verzi.

Mercedes-Benz Sprinter a intrat in familia Copacului de Hartie in urma cu doi ani, eficientizand in tot acest timp procesul de colectare a hartiei prin intermediul caracteristicilor sale: volumul de incarcare oferit de pana la 17m cubi, plafonul suprainaltat care mareste capacitatea de transport (INDICIU), sarcina utila de 1.170 kg, la o masa maxim admisibila de 3,5 tone.
 

,,Bilantul in fata caruia se afla acum Mercedes-Benz Sprinter in cadrul proiectului Copacul de Hartie demonstreaza inca o data ca am reusit sa mai facem un pas semnificativ catre ce ne-am propus in momentul in care ne-am asociat cu acest proiect. Mai exact, sa ajutam copacii sa se intoarca acasa!,” a declarat Gabriel Craciun, Corporate PR/Communications, Marketing&PR/ Communications Vans Mercedes-Benz Romania.
 

Copacul de Hartie este un proiect inovator care are ca scop protectia mediului prin reducerea cantitatii de hartie aruncata zilnic la cosul de gunoi, prin cresterea cantitatii de hartie reciclata (reducerea numarului de copaci taiati pentru producerea hartiei) si respectiv prin refacerea zonelor verzi (plantarea de copaci). Astfel, proiectul Copacul de Hartie se bazeaza pe un concept simplu care consta in colectarea hartiei, vanzarea acesteia, achizitionarea de puieti, plantarea puietilor cu sprijinul voluntarilor si implicit refacerea mediului.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1784 :: 17.85MB