No SSO cookie

Mercedes pregateste un rival pentru BMW Mega City

voteaza
(0/ 0)
Mercedes pregateste un rival pentru BMW Mega City
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes a inceput un nou proiect de dezvoltare a unei game de vehicule de oras cu un consum si un nivel redus de emisii de CO2. Noul proiect poarta numele de Mega City Mobility. Noua masina electrica este modelata la centrul de design din Yokohama, Japonia.

 
 
Noul model are rolul de a contracara lansarea BMW Mega City Vehicle si noul model electric pregatit de Audi. Cel din urma se va baza pe platforma noului Volkswagen Up!. Germanii de la Stuttgart doresc sa devina mai competitivi in segmentul masinilot compacte de oras, iar un model electric ar atrage o clientela diversificata.

Noul model Mercedes va avea motorul electric amplasat cel mai probabil in spate si se va baza pe platforma viitorului Smart ForTwo. Designer-ul principal, Holger Hutzenlaub a declarat ca noul model este dezvoltat in Japonia datorita culturii de a optimiza fiecare centimetru de spatiu.

Prima creatie Mega City Mobility este Smart E-Scooter, acesta a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris si va fi introdus in productie in viitorul apropiat.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1968 :: 22.11MB