No SSO cookie

Mercedes-Benz Actros Euro VI!

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz Actros Euro VI!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In curand se va lansa Noul Mercedes-Benz Actros de cursa lunga, primul camion de pe piata, care respecta standardele Euro VI

 
 
In momentul de fata, exista versiuni-test deghizate aflate inca in fazele finale de probe practice, care vor fi insa puse deja in vanzare in cea de-a doua jumatate a anului 2011: noile camioane de cursa lunga sunt dezvoltate sa contribuie la succesul celor mai bine vandute camioane, Mercedes-Benz Actros.


Aceste noi camioane pot oferi operatorilor de transport si soferilor un grad superior de profitabilitate, dinamism si confort, datorat in parte cabinelor complet noi, disponibile in sapte versiuni de baza. Chiar si deghizate, contururile indica prezenta unui design frapant, dar tipic Mercedes-Benz, cu note aerodinamice rafinate si un inovator concept de iluminare. Dimensiunile exteriorului confirma abundenta spatiului de lucru, de locuit si de odihna destinate soferului.
 

Sub cabina, puterea este data de motorizarile din Noua Generatie de Motoare construite la Mannheim, recent prezentate de catre Mercedes-Benz, care, pentru inceput, vor fi disponibile in patru clase de capacitati, de la 310 kW la 375 kW, cu un cuplu maxim de la 2100 Nm la 2500 Nm. Datorita tehnologiei ultra-moderne care include sistemul unic de injectie X-Pulse, recircularea gazelor de esapament si post-tratarea acestora prin tehnologia BlueTec diesel si un filtru de particule, aceste motoare sunt primele din Europa care respecta deja limitele Euro VI de emisii, aplicabile abia din anul 2014. Euro VI va reduce valorile curente Euro V ale limitelor NOx cu inca 80% si ale limitelor de particule cu 67%.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1841 :: 22.11MB