No SSO cookie

Mercedes-Benz – in cautarea excelentei: interviu cu Catalin Stefanescu

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz – in cautarea excelentei: interviu cu Catalin Stefanescu
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

„Nu ti se cuvine absolut nimic!” – acesta este sfatul pe care Catalin Stefanescu doreste sa-l fi primit la inceputul carierei sale. Catalin este prezentatorul si realizatorul celei mai longevive si apreciate emisiuni culturale din Romania, Garantat 100%.

 
 
„Sa ti se spuna foarte clar ca nu ti se cuvine absolut nimic! E important lucrul acesta! Eu nu l-am primit, ci l-am invatat pe parcurs,” povesteste Catalin Stefanescu despre sfatul pe care ar fi dorit sa-l primeasca la inceputul carierei sale in cadrul interviului acordat pentru Ghidul Excelentei.

Mercedes-Benz a plecat in cautarea fireasca a excelentei si a lansat in spatiul autohton Ghidul Excelentei, o colectie de interviuri in exclusivitate cu personalitati din România care pe parcursul activitatii lor au dat dovada de excelenta si au construit in jurul unor valori care s-au facut cu siguranta remarcate, atat in plan autohton, dar si international.

De aceasta data, invitatul Mercedes-Benz Romania in cadrul Ghidul Excelentei este Catalin Stefanescu, prezentatorul si realizatorul celei mai longevive si apreciate emisiuni culturale din Romania, Garantat 100% - care a reusit sa reprezinte o noua cale prin intermediul careia pot fi percepute manifestarile culturale si oamenii care le genereaza.

„Excelenta reprezinta un lucru foarte bine facut; atat de bine facut, incat atinge un nivel de performanta foarte greu de egalat,” spune Catalin cu privire la ce inseamna acest concept pentru el.

,,Primul semn al excelentei poate fi acela ca acel lucru reuseste sa invinga timpul, sa reziste in timp. Dar cel mai important semn al excelentei este reprezentat de faptul ca lucrul respectiv devine la un moment dat o sursa de inspiratie pentru altii,” adauga Catalin.

Povestind despre excelenta, ,,simptomele’’ acesteia si oameni reprezentativi pentru aceasta idee, Catalin Stefanescu a identificat „repere greu de contrazis ale excelentei. Acestea pot fi personalitatea si opera domnului profesor Neagu Djuvara. E un reper fundamental in cultura acestei tari si o sursa de inspiratie pentru foarte multa lume”.

Ghidul Excelentei reprezinta o incercare de a defini excelenta prin intermediul unei serii de interviuri cu oameni care au atins-o. In cadrul acestui demers, Mercedes-Benz Romania a apelat la parerile unor profesionisti, care incontestabil, se raporteaza la cele mai inalte standarde. In cele din urma, Ghidul Excelentei poate reprezenta o sursa de inspiratie pentru orice spectator al seriei de interviuri.

Seria de interviuri Ghidul Excelentei va continua cu ajutorul unei serii de personalitati, in urmatoarea perioada, acestea fiind publicate pe website-ul Mercedes-Benz România, la adresa: www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei

Platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei

Ghidul Excelentei face parte din platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei si reuneste in cadrul unei serii de manifestari menite sa vorbeasca despre ideea de excelenta si sa aduca aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler "The best or nothing".

Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei cuprinde alaturi de seria de interviuri Ghidul Excelentei si sectiunile TIFF 2010 si Mercedes-Benz si Cercetasii Romaniei: Gata oricand!. In plus, in perioada imediat urmatoare, aceasta platforma va fi extinsa prin intermediul altor demersuri pe care Mercedes-Benz Romania le asociaza cu ideea de excelenta.

Povestea marcii Mercedes-Benz: pasiunea pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate

Dintotdeauna, Mercedes-Benz a cultivat un set de valori prin care a dat dovada pe parcursul timpului de excelenta. Mai mult, povestea marcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate.

Iar cele trei valori reprezinta impreuna promisiunea pe care Mercedes-Benz o face tuturor celor care si-au manifestat pasiunea pentru excelenta marcii germane. Astfel, perfectiunea este cea care garanteaza confortul, calitatea si siguranta autovehiculelor. Fascinatia este cea prin intermediul careia Mercedes-Benz vorbeste despre sportivitate, stil si design. De asemenea, Mercedes-Benz a cultivat pe parcusul istoriei sale, care se confunda cu cea a automobilului, responsabilitatea prin inovatie, sustenabilitate si grija pentru clientii sai.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1852 :: 22.19MB