No SSO cookie

Lotus prezinta noul Elise!

voteaza
(0/ 0)
Lotus prezinta noul Elise!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lotus doreste sa creeze o gama noua de modele care sa atraga clienti doritori de masini exotice. Design-ul extravagant a noilor concepte Lotus ne arata ca britanicii sunt pregatiti sa infrunte rivali precum Porsche, Ferrari si Lamborghini.

 
 
Lotus Elise este o masina clasica, cu un renume de masina sport fara compromisuri. Lotus considera ca realizarea unor masini care se comporta exemplar pe circuit, dar in acelasi timp atrag prin design-ul exotic este imperativ. Lumea auto se schimba, astfel ca oamenii doresc o masina completa.

Conceptul Lotus Elise este dotat cu un propulsor supraalimentat de 2.0 litri capabil sa dezvolte 320 CP, propulsor imprumutat de la Toyota. Transmisia este una manuala cu sase rapoarte, dar clientii pot opta si pentru o transmisie automata cu padele amplasate in spatele volanului. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.3 secunde, iar pretul este de 55.000 de dolari.

Noul Elise este mai greu si mai scump decat modelul curent, dar Lotus a declarat ca pana in 2015 va oferi si versiuni mai ieftine. Modelul Elise va fi dispononibil cu plafon din material textil sau rigid. In comparatie cu vechiul model, noul Elise are un interior mai luxos, acesta fiind dotat cu un volan asemanator cu cele din Formula 1.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2739 :: 22.11MB