No SSO cookie

Land Rover Defender electric

voteaza
(0/ 0)
Land Rover Defender electric
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Axeon a construit un Land Rover Defender full-electric, special pentru expeditile de tip safari.

 
 

Ce sens are sa mergi intr-u safari daca masina ta scoate zgomote, pufneste, stranuta, motorul si esapamentul urla, sau fac oricum zgomot, iar pozitia si prezenta iti sunt descoperite inainte de a deveni vizibil?


Iata motivul pentru care Axeon (cel mai mare producator independent de acumulatori litium-ion din Europa), impreuna cu Land Rover au facut echipa si au gasit solutia pentru o masina de safari perfecta.
la realizarea proiectului a contribuit si JLR South Africa, firma specializata in logistica aferenta programului World Food, cu sediul in Durban, Africa de Sud.


Masina este un Defender 110 cu ampatament marit si cu o platforma externa extensibila, care contine un scaun suplimentar, amplasat in locul setului de portiere de pe partea respectiva. Acesta are motorul diesel  inlocuit cu un set de acumulatori litium-ion, care pun in miscare un motor electric de provenienta nespecificata si deci, evident, ale carui caracterisitci nu au fost comunicate.
Tot ce se stie despre combinatia electrica care sta sub caroseria Defender-ului electric este ca ofera o autonomie egala cu de trei ori durata unui tur normal de tip safari, totul cu o singura incarcare a acumulatorilor.
Si totul se petrece cu zero emisii de carbon, cu zero noxe, cu zero zgomot, eea ce i-ar putea duce pe ocupantii masinii mult mai aproape de tinta decat pana acum.


Land Rover Defender Electric va fi prezentat oficial in cadrul expozitiei de turism INDABA de la Durban.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1754 :: 17.78MB