No SSO cookie

Jaguar XKR si-a facut debutul in cinema

voteaza
(0/ 0)
Jaguar XKR si-a facut debutul in cinema
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ultimul model Jaguar, seria XKR, si-a facut o intrare remarcabila pe piata ca vedeta de cinema, in filmul "Die Another Day" (Sa mori in alta zi – n.r.), ultimul film al seriei James Bond, care a avut premiera mondiala pe 18 noiembrie la Londra.

 
 
James Bond, carismaticul agent 007, conduce in acest film un Aston Martin Vanquish, replica pe masura a adversarului sau, Zao, venind de la cea mai recenta aparitie pe piata auto a marcii Jaguar, un automobil cu linii de felina si caracter supersportiv.
[poza1s]XKR este echipat cu un motor pe care a fost grefat un compresor macanic Eaton, care a marit puterea motorului cu 79 CP, pina la 363 CP.
Masina este incarcata cu toate accesoriile clasei de lux, precum piele Connollly, lemn de nuc si o calitate de fabricatie de inalta clasa. Interiorul este structurat dupa formula 2+2 asigurind un bun confort pentru 4 persoane, cu limitarea in spate la o inaltime de 1.80 m.
Personajul negativ al filmului, geniul rau Zao, interpretat in film de actorul Rick Yune, a marit doza de spectaculozitate a noului XKR, modificind masina si adaptind-o cu mitraliere, mortiere si lansatoare de rachete.
[poza2d]Pentru cei care nu stiu, primul XK a aparut in urma cu 51 de ani, in 1948, fiind in acea vreme disponibil cu legendarul motor in 6 cilindri, folosit mai tirziu si la modele MK. Urmatoarele modele au fost XK 140 si XK 150 din care au fost derivate din Jaguar Type C si Type D. Ultimul reprezentant al acestei famili, XK 8, a pierdut mult din performante situindu-se la nivelul unui Corvette. In acest fel, s-a ajuns la necesitatea realizarii unui model sportiv in adevaratul sens al cuvintului, si acesta este XKR.

 

Cuvinte cheie:
Jaguar | XKR |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1544 :: 17.76MB