No SSO cookie

Iata prima imagine cu interiorul noului Hyundai Elantra!

voteaza
(0/ 0)
Iata prima imagine cu interiorul noului Hyundai Elantra!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai a lansat prima imagine oficiala cu interiorul noului model Elantra, model comercializat ca si Avante in Asia.

 
 
Hyundai a dezvaluit noul Elantra la un salon auto din Coreea de Sud in aprilie. Denumit Avante pe piata din Coreea, noul model prezinta un design total nou, care interpreteaza stilul unui coupe cu patru usi.

Filosofia de design “Fluidic Sculpture”, prezenta pe noul Elantra, incorporeaza blocurile optice alungite catre aripa si insertii de LED-uri. Chiar dca nu a fost publicata nicio poza cu interiorul noului model, Hyundai sustine ca acesta prezinta dotari care nu se gasesc pe orice model de clasa compacta.

Interiorul
este caracterizat de un design futurist, LCD-ul color, consola centrala fluida si cadranele sportive. Hyundai a declarat ca noul Sonata va beneficia si de lumina ambientala si scaune incalzite, dotari rare pe modele din clasa si pretul sau. Noul Elantra este dotat cu un propulsor pe benzina de 1.6 litri cu injectie directa. Acesta dezvolta 140 CP si cuplu de 166 Nm. Transmisia folosita va fi una automata cu 6 rapoarte, capabila sa reduca consumul cu 10%.

Hyundai
va incepe comercializarea noului model Elantra in aceasta toamna, coreenii nu au oferit insa nici o informatie cu privire la pretul noului model.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1528 :: 22.11MB