No SSO cookie

Iata o noua propunere de design pentru VW Transporter

voteaza
(0/ 0)
Iata o noua propunere de design pentru VW Transporter
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Designerul brazilian Eduardo Oliveira a realizat cateva versiuni actuale, dar nostalgice, sau un fel de remake al celui mai popular model Volkswagen Transporter.

 
 
Actualul Volkswagen Transporter este un descendent al celui mai faimos model din familie, Type 2. Acesta din urma, T2, avea la baza platforma si mai celebrului Beetle.
Insa niciuna dintre versiunile ulterioare lui T2 n-au reusit sa atinga popularitatea acestuia. Si motivatia este, in mod clar, designul. Toate versiunile de dupa T2 au avut un design pe care-l uiti usor.



Eduardo Oliveira, un designer brazilian, care a mai prezentat cateva studii deja celebre, cum ar fi 2012 New Beetle Study, 2012 Jetta, Hyundai i30 Sedan si Ford Thunderbird CC, a decis sa reinvie spirtul adevaratului Transporter.


Acesta a venit cu o propunere stilistica in tuse retro, si adresata unei mari varietati de versiuni. Modelele care au stat la baza studiului de design sunt T1 si T2. Iata deci, intreaga galerie a propunerii brazilianului.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4049 :: 17.79MB