No SSO cookie

Iata noul Hyundai i40 combi!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Hyundai i40 combi!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Acestea sunt primele schite cu noul Hyundai i40 combi. Noul model va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Acesta va fi disponibil la scurt timp dupa lansare si in versiune sedan.

 
 
Noul Hyundai i40 va avea ca si concurenti directi modelele Volkswagen Passat, Renault Laguna, Ford Mondeo si Toyota Avensis. Noul i40 foloseste o platforma modificata a modelului Sonata. Hyundai va prezenta noul model la Salonul Auto de la Geneva in 2011, iar spre sfarsitul anului vor lansa si modelul sedan cu patru usi.

Modelul Hyundai i40 a fost realizat de catre centrul german de design de la Russelsheim. Designerii germani au realizat noul model in functie de preferintele europenilor. Designul noului i40 este influentat de conceptul Genus prezentat in 2006.

Hyundai va oferi pentru inceput doua propulsoare diesel si unul pe benzina. Propulsorul pe benzina ales este cel de 2.0 litri cu injectie directa, acesta dezvolta o putere maxima de 170 CP. Propulsorul diesel de 1.7 litri este disponibil in doua versiuni, de 115 CP si 136 CP. Coreenii vor oferi incepand cu 2012 un propulsor diesel mai performant.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3066 :: 17.79MB