No SSO cookie

Iata noul Fiat 500 Gulf Limited Edition!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Fiat 500 Gulf Limited Edition!
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat a creat impreuna cu cei de la Gulf o editie limitata a compactei italiene. Modelul Fiat 500 Gulf va fi comercializat doar pe teritoriul Luxemburgului si va costa aproximativ 25.000 de euro.

 
 
Fiat doreste sa atraga un numar cat mai mare de clienti, iar lansarea unei serii de editii limitate pentru diferite piete este o dovada a importantei fiecarei tari in parte. Modelul Fiat 500 Gulf este creat special pentru Luxemburg, italienii vor produce doar 10 exemplare a acestei editii limitate.

Modelul Fiat 500 Gulf este vopsit intr-o combinatie de albastru deschis si portocaliu cu mici modificari estetice. Dintre acestea amintim noua bara frontala, un nou set de jante, sistem de evacuare Monza si scaune sportive Corse-Sabelt.

In ceea ce priveste puterea noului model, acesta a primit o crestere de 28 CP, astfel ca propulsorul de 1.4 litri dezvolta acum o putere maxima de 160 CP.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (3)

scris de Anonim

@JP mersi, mai scapa cate una

scris de Anonim

atentie la greselile de redactare: "pe teririul Luxemburgului"

scris de Anonim

Fiar 500 e compacta?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2175 :: 22.11MB