No SSO cookie

Hyundai ne arata noul Genesis Coupe

voteaza
(0/ 0)
Hyundai ne arata noul Genesis Coupe
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata primele imagini oficiale ale noului Hyundai Genesis Coupe.

 
 

Hyundai a dat publicitatii primele imagini oficiale ale noului Genesis Coupe. Conform acestora, devine clar faptul ca noul coupe se aliniaza tendintelor actuale ale Hyundai, preluand liniile stilistice deja existente pe Veloster, i30 hatchback si i40 sedan.

Cele mai clare schimbari au avut loc la partea frontala a modelului Genesis Coupe, unde se observa un nou bot, prevazut cu o grila mai mare, de forma hexagonala, despartita la mijloc de o portiune neagra lucioasa, alaturi de o bara de protectie noua, faruri mai elegante si o capota a motorului redesenata si prevazuta cu aerisiri.

La partea din spate, se gasesc lampi noi, asezate deasupra barii redesenate si un portbagaj mult mai concav.

Asupra a ceea ce se regaseste sau nu sub elementele caroseriei, nu exista inca niciun amanunt oficial. Se speculeaza ca Hyundai Genesis Coupe 2013 va fi dotat cu cel mai nou motor V6 de 3,6 litri, de productie proprie, capabil sa ofere 333 CP si 395 Nm cuplu motor, cuplat la o transmisie automata cu opt trepte, tot de ultima generatie.


Iar daca traducerea de pe flyer este corecta, Hyundai doreste sa introduca noul Genesis Coupe pe piata-mama, inca din 12 noiembrie, in timp ce varianta pentru SUA va fi prezentata oficial cu ocazia Deroit Auto Show.

Indiciul zilei, 9.11.2011, este : Genesis

CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIU

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de carmenflorin

hyundai tot mai are de lucru la capitolul design, modelul vechi statea mai bine

scris de sims

este o masina frumoasa

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1886 :: 17.79MB