No SSO cookie

Honda opreste vanzarile modelului Civic

voteaza
(0/ 0)
Honda opreste vanzarile modelului Civic
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda a decis incetarea comercializarii modelului Civic sedan din Japonia.

 
 
Potrivit unui raport dat publicitatii de Nikkei.com, care este indicele bursier al bursei japoneze Tokyo Stock Exchange, Honda va opri vanzarile modelului Civic sedan pe piata nationala, odata cu epuizarea stocului existent.


Schimbarea orientarii companiei vine pe fondul migrarii intereseului clientilor din tara-mama catre MPV-uri si vehicule cat mai compacte, ceea ce a dus la o scadere drastica a cererilor pentru Honda Civic sedan. Astfel, au fost vandute doar 452 unitati ale celui mai de incredere sedan al companiei Honda, in decursul lunii octombrie.


Honda va continua sa ofere Civic sedan pe alte piete din SUA si Europa, unde vanzarile se mentin la cote substantiale. De fapt, ambele variante ale noului Civic sedan, atat cea pentru piata SUA, cat si cel destinat europenilor, sunt programate sa fie lansate pe piata anul viitor. Asadar, Honda va continua sa produca Civic sedan in uzina sa de la Suzuka, strict pentru export.
Ceea ce este neclar, e daca Honda va continua, date fiind conditiile actuale, sa importe modelul Civic Type R Euro hatchback, care este momentan fabricat in Europa.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2877 :: 22.14MB