No SSO cookie

GTA Spano, pregateste variantele R si Spyder

voteaza
(0/ 0)
GTA Spano, pregateste variantele R si Spyder
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa succesul repurtat cu primul sau supercar, GTA Motors ia in serios ideea dezvoltarii unor variante R si Spyder.

 
 
Dupa ce a facut valva, cu primul supercar spaniol, GTA Motors, a ajuns la concluzia ca ar putea duce visul spaniol mai departe. Astfel, spaniolii se gandesc la doua modele, derivate din primul supercar spaniol, Spano. Este vorba despre un Spyder, si un R, acesta din urma destinat curselor de pe pista.


Planurile spaniolilor au fost dezvaluite cu ocazia unei noi sesiuni de teste desfasurate pe circuitul Valencian Community Ricardo Tormo Circuit. Aici, cei doi piloti de teste, Jose Manuel Perez Aicart si Borja Garcia, s-au aratat entuziasmati de performantele supercarului.
GTA nu a dat nicio alta informatie, dar presa auto se asteapta ca cele doua noi modele sa ofere cam aceleasi performante  precum coupe-ul, si de asemenea, sa fie produse intr-un numar limitat.


Ca un reminder, GTA Spano are o motorizare derivata de la cea de pe Dodge Viper, un V10, de 8,3 litri, pozitionat longitudinal in partea din spate a masinii, care furnizeaza 780 CP si un cuplu motor maxim de 920 Nm. Masina accelereaza la 100 km/h in sub 3 secunde, si atinge o viteza maxima de 350 km/h. Transmisia este secventiala, cu 7 rapoarte, si trimite miscarea la puntea spate, prevazuta cu diferential autoblocant


Caroseria este realizata din fibra de carbon si kevlar, iar masina cantareste doar 1350 kg.
GTA Spano are o lungime de 4,63 m, 1,20 m inaltime, si 1,98 m latime, costa 600.000 Euro, si este produs intr-o serie limitata la 99 de exemplare.


Iata, in continuare o galerie foto si un clip video cu primul supercar spaniol, GTA Spano:





                                                                  Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5455 :: 17.8MB