No SSO cookie

GM va produce impreuna cu chinezii un motor si o transmisie

voteaza
(0/ 0)
GM va produce impreuna cu chinezii un motor si o transmisie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

GM si partenerii chinezi de la SAIC au incheiat o intelegere prin care vor produce impreuna motoare si transmisii.

 
 

General Motors a ajuns la o intelegere cu unul dintgre partenerii lui chinezi, Shanghai Automotive Industries Corp. (SAIC) pentru a dezvolta motoare si transmisii pentru modele mici. GM si SAIC vor dezvolta o familie de motoare cu patru cilindri intre 1.0 litru si 1.5 litri prevazute cu injectie directa si supraalimentare.


Motoarele vor putea aduce o economie de combustibil de 20% in comparatie cu motoarele traditionale. Noile motoare nu vor fi utilizate doar in China, pentru modelele GM sau SAIC, ci vor fi comercialziate si in alte regiuni ale lumii. De asemenea, cele doua companii vor dezvolta o transmisie cu dublu ambreiaj pentru modelele mici.


Demararea proiectului va avea loc simultan in centrul de inginerie a motoarelor GM din Pontiac si in Centrul Tehnic al industriei auto Pan Asia din Shanghai. Cel mai probabil, noile motoare si transmisii vor debuta pe piata la mijlocul anului viitor.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1497 :: 17.78MB