No SSO cookie

GM doreste sa renunta la denumirea Chevy

voteaza
(0/ 0)
GM doreste sa renunta la denumirea Chevy
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

GM le cere angajatilor Chevrolet sa renunte la denumirea mult utilizata de americani: Chevy.

 
 

GM a trimis o scrisoare catre angajatii Chevrolet in care le sugera acestora sa nu mai foloseasca cuvantul Chevy pentru a descrie brandul american.

In SUA, denumirea populara pentru Chevrolet este Chevy, insa GM doreste sa schimbe acest aspect. GM a motivat decizia prin intentia de a da consistenta brandului sau si a cerut angajatilor sa foloseasca in relatiile lor profesionale denumirea de Chevrolet in locul celei mult mai folosite de Chevy.


Chiar daca campaniile publicitare din trecut foloseau denumirea de Chevy, GM nu mai doreste acest lucru si motiveaza spunand ca branduri puternice fac la fel.


In scrisoarea catre angajatii Chevrolet, GM da exemplu uor branduri ca Coca-Cola sau Apple, insa este curios ca pentru Coca-Cola, GM foloseste termenul popular Coke, in locul celui oficial. Chiar si semnatarii acestei scrisori s-au dat de gol prin acest lucru, demonstrand ca denumirile populare sunt mult mai puternic inscrise in memoria colectiva decat campaniile de branding sau marketing.


In orice caz, chiar daca angajatii Chevrolet vor trebui sa foloseasca cuvantul oficial, clientii si fanii marcii nu pot fi opriti sa foloseasca denumirea Chevy.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1484 :: 17.78MB