No SSO cookie

Geneva preview: Aston Martin Virage Coupe si Volante

voteaza
(0/ 0)
Geneva preview: Aston Martin Virage Coupe si Volante
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aston Martin prezinta detaliile noilor Virage Coupe si Volante, inaintea Salonului Auto de la Geneva 2011.

 
 
Aston Martin a decis sa ridice un colt al cortinei si a dat publicitatii primele detaii despre noile Virage Coupe si Volante. Ambele masini au la baza arhitectura producatorului, denumita VH, deci sunt produse noi-noute. Ambele modele se plaseaza intre DB9 si DBS. Ambele modele sunt de... vis.


Sasiul este realizat in intregime din aluminiu, care prezinta imbinari definitive realizate printr-o lipire speciala, iar caroseria are in componenta aluminiu, magneziu si material compozit.
Motorizarea este familiarul 6.0 litri, V12, care furnizeaza 490 CP si 570 Nm.
Transmisia este in sase trepte  automata, "Touchtronic 2", care trimite puterea catre puntea spate, printr-un  sistem transaxial.
Intreg ansamblul motor-transmisie contribuie la performante notabile, 0-100 km/h in 4,5 secunde si 299 km/h viteza maxima.


Suspensia independenta, tip dublu-brat pentru toate patru rotile, alaturi de Aston Martin Adaptive Damping System (ADS), sunt echipare standard. Rotile beneficiaza de jante de 20 inci, realizate din aliaj si au ca sistem de franare discuri de frana din material compozit carbon-ceramic, pe care actioneaza etrieri cu sase pistoane pentru puntea fata si cu cate patru pistoane pentru spate. Anvelopele standard sunt Pirelli P Zero.


Nu exista nicio cifra referitoare la pret, iar restul detaliilor vor fi dezvaluite saptamana viitoare la Geneva.


Corvin (Cristian Szilvassy)


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7387 :: 17.82MB