No SSO cookie

Geneva LIVE: Standul Saab

voteaza
(0/ 0)
Geneva LIVE: Standul Saab
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Desi conceptul Phoenix era normal sa atraga toata atentia in cadrul standului marcii suedeze, au fost destul de multi si cei ce au remarcat si prezenta unei alte premiere mondiale, versiunea SportCombi pentru Saab 9-5.

 
 


De asemenea, in cadrul salonului elvetian, Saab a prezentat si o editie-limitata a modelului 9-3 Convertible precum si, foarte importanta pentru viitorul vanzarilor marcii, noua gama Griffin pentru 9-3.


Griffin are ca principal scop revitalizarea gamei 9-3, urmand a inlocui specificatiile SportSedan, SportCombi, Convertible si 9-3X. Foarte aproape de un facelift, el ofera schimbari minore in ceea ce priveste designul interior si exterior al lui 9-3, precum si motoare mai eficiente si mai ecologice. Astfel, noile motoare turbo pe benzina dispun de directie injecta de combustibil si sistem VVT.

In ceea ce priveste Saab 9-3 Convertible Independence Edition, vor fi construite doar 366 de unitati, editia-limitata fiind bazata pe pachetul Aero si beneficiind de avantajele imbunatatirilor Griffin.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7895 :: 17.79MB