No SSO cookie

Garantie de 7 ani la toate modelele Kia din Romania

voteaza
(0/ 0)
Garantie de 7 ani la toate modelele Kia din Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kia extinde garantia modelelor pe care le comercilizeaza la 7 ani sau 150.000 de km.

 
 

Kia acorda incepand cu jumatatea lunii iunie cea mai buna garantie din industria auto, 7 ani pentru fiecare autoturism comercializat in Romania.

 

Consecinta directa a succesului inovativei garantiei de 7 ani introdusa in premiera pe modelul fabricat in Europa Cee'd, Kia ofera acum o garantie similara de 7 ani / 150.000 de km, pentru orice model comercializat in Romania, de la Picanto la noul Sorento.

 

Noua garantie Kia de 7 ani se va aplica tuturor vehiculelor vandute si inregistrate dupa data de 15.06.2010, cu an de fabricatie 2010. Noua garantie Kia de 7 ani este oferita de producator “de la bara la bara” si acopera fiecare vehicul pana la 7 ani (intreaga masina), fara limita de km. in primii trei ani si pana la limita de 150.000 km plus o garantie anti-perforare la coroziune de 7 pana la 12 ani (in functie de model).

 

Un mare beneficiu pentru client este faptul ca noua garantie Kia de 7 ani este transferabila catre posesorii ulteriori ai vehiculului. Cateva conditii se vor aplica acestei garantii, cum ar fi uzura cauciucurilor, placutelor de frana si a altor repere care nu sunt acoperite de garantie.

 

Noua garantie Kia de 7 ani este pur si simplu ‘cea mai lunga si cea mai buna’ garantie oferita unei masini in Europa. Evident ca o garantie mai lunga este mai buna decat una scurta si de aceea noi asiguram acum toate masinile noastre cu o garantie de 7 ani. Acest lucru ii va oferi fiecarui posesor de Kia linistea si increderea in produs si va creste valoarea la revanzare a masinii pe piata vehiculelor uzate atunci cand va dori sa o vanda”, a declarat Paul Philpott, Chief Operating Officer al Kia Motors Europe.



Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2091 :: 22.14MB