No SSO cookie

G-Power a creat cel mai rapid coupe cu patru locuri din lume

voteaza
(0/ 0)
G-Power a creat cel mai rapid coupe cu patru locuri din lume
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

G-Power este un tuner german recunoscut pentru modificarile aduse modelelor BMW. Germanii au declarat ca noua creatie, BMW M6 RR, este cel mai rapid coupe cu patru locuri din lume. Acesta foloseste acelasi propulsor ca si modelul M5 Hurricane.

 
 
G-Power a realizat pana acum cel mai rapid SUV din lume si cel mai rapid sedan, iar acum a venit randul celui mai rapid coupe cu patru locuri. Noua creatie se bazeaza pe modelul BMW M6 Coupe. Acesta este dotat din standard cu un propulsor V10 de 5.0 litri capabil sa dezvolte 507 CP si cuplu de 520 Nm. Accelerea de la 0-100 km/h are loc in 4.4 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

Modelul G-Power M6 Hurricane este dotat cu un propulsor V10 capabil sa dezvolte o putere de 800 CP intre 7.500-8.000 rpm si un cuplu de 800 Nm la 5.000 rpm. Puternicul coupe atinge 0-100 km/h in 4.35 secunde, 0-200 km/h in 9.5 secunde, iar 0-300 km/h in doar 24.9 secunde. Pachetul de performanta este completat de un sistem de suspensie sportiv si jante de 20 inch imbracate in anvelope 255/35 pentru rotile frontale si 285/30 pentru cele spate.

Tunerul german a dotat noul model si cu un pachet aerodinamic, acesta este format dintr-o bara frontala si eleron din carbon. La interior au folosit insertii din fribra de carbon si piele perforata, volan sportiv si un nou vitezometru de 400 km/h. G-Power a declarat ca noua creatie poate fi cumparata doar ca si model complet.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3631 :: 17.8MB