No SSO cookie

Fiat lanseaza modelul Strada Sporting

voteaza
(0/ 0)
Fiat lanseaza modelul Strada Sporting
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat a lansat pe piata din Brazilia, o versiune mai sportiva a modelului Strada.

 
 
Camionetele de mici dimensiuni, construite pe platforme ale autoturismelor destinate -initial- transportului de persoane, reprezinta o mare pondere pe piata auto din Brazilia, acaparand 7% din totalul ei. Din aceasta cauza, Fiat, care este unul dintre principalii jucatori ai pietei auto din Brazilia, a decis sa-si diversifice oferta. De aceasta data, Fiat a realizat o versiune ceva mai atletica a modelului pick-up Strada, denumit Sporting.


Strada Sporting a primit un kit cu tenta aerodinamica, care contine un spoiler frontal, praguri laterale si pasaje de roti, toate vopsite in culoarea caroseriei. In continuare, jantele din aliaj, de 16 inci, la care s-au adaugat anvelope 185/55, farurile fumurii, oglinzile cromate, adaugarea proiectoarelor de ceata, montarea de bare longitudinale pe plafon, si o bara de protectie spate - noua, intregesc lista dotarilor  Sporting al modelului Strada.


Designerii Fiat au intervenit si asupra interiorului masinii. Aici se evidentiaza volanul imbracat in piele, laolalta cu levierul franei de mana si cel al schimbatorului de viteze, care au toate cusaturi rosii,  regasite si pe scaunele imbracate intr-un material disponibil numai pentru versiunea Sporting. Centurile de siguranta sunt complet rosii, pedalele imbracate in aluminiu, iar covorasele si pragurile interioare au primit inscriptia Sporting.


Motorul este un 1.8 litri cu 16 supape, in patru cilindri, flex-fuel, care funrizeaza 130 CP si 176 Nm cand functioneaza cu benzina, si 132 CP, cu un cuplu motor de 178 Nm, cand foloseste etanolul.
Fiat a mai intervenit si asupra suspensiei si cutiei de viteze manuale, care echipeaza Strada Sporting.


Modelul este disponibil in Brazilia si are un pret de comercializare incepand cu 20,745 Euro.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.0882 :: 22.18MB