No SSO cookie

Ferrari Super America 45 unicat, la Concorso d'Eleganza Villa d'Este

voteaza
(0/ 0)
Ferrari Super America 45 unicat, la Concorso d'Eleganza Villa d'Este
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Evenimentul organizat anual in Italia a fost onorat intotdeauna cu cel putin o premiera mondial, iar editia 2011 nu va face nici ea exceptie. La Concorso d’Eleganza Villa d’Este, Pininfarina va prezenta un Ferrari unicat, denumit Ferrari Super America 45.

 
 

Pe lista bijuteriilor mecanice ce au fost prezentate la elegantul salon italian s-au numarat, printre altele, BMW M1 Concept si Ferrari P540 Superfast Aperta (foto).

 

In acest an, masina comandata de un client din New York va sta alaturi de Scuderia Cameron Glickenhaus P4/5 si de o serie de concepte precum Audi Quattro 2011, Mercedes-Benz Shooting Break Concept si Infiniti Etherea.

 

In ceea ce o priveste pe Super America 45, detaliile sunt limitate, insa neoficial probabil masina va avea sub capota un motor de 6 litri si va fi o decapotabila, ceea ce sugereaza utilizarea platformei Ferrari 599 GTB Fiorano sau chiar pe cea a editiei limitate SA Aperta.

 

Concorso d’Eleganza Villa d’Este demareaza la 21 mai, iar noi promitem sa revenim cu informatii detaliate si fotografii cu unicatul realizat de celebra casa Pinifarina.

 

Cristian Iovitu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1929 :: 20.13MB