No SSO cookie

Expozitie de masini antebelice din Romania

voteaza
(0/ 0)
Expozitie de masini antebelice din Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In weekendul 14-15 august, Baneasa Shopping City din Bucuresti va gazdui o expozitie cu automobile si motociclete de epoca.

 
 
Expozitia de automobile va prezenta 5 modele deosebite, atent selectate de Clubul Vehiculelor de Epoca din colectii private din Romania. Expozitia de la Baneasa Shopping City prezinta cea mai valoroasa colectie de masini antebelice din tara, care va purta vizitatorii prin epoci de mult trecute dar nicidecum uitate.


De-a lungul timpului, automobilele au fost un simbol al statusului social, un element strans legat de moda, fie ea dedicata domnilor sau doamnelor. Este asadar firesc ca Orasul Modei - Baneasa Shopping City sa delecteze privirile vizitatorilor sai cu cele mai fashionable modele de automobile retro.


Ford T 1912 este un model unicat in Romania si cea mai veche masina din colectie. Tot din familia Ford va putea fi vizionat celebrul Ford T din anul 1914, prima masina din lume fabricata in serie destinata clasei medii, in timp ce un Ford A Roadster va recrea farmecul Bucurestiului din perioada interbelica. Alaturi de aceste minunate Forduri vor mai putea fi admirate un model Mercedes foarte sic si o Volga Gaz din 1968.

Robert Gherghe
 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1650 :: 17.78MB