No SSO cookie

Divizia de Autovehicule Tiriac Holding îsi extinde activitatea de reprezentare si pentru alte marci

voteaza
(0/ 0)
Divizia de Autovehicule  Tiriac  Holding îsi extinde activitatea de reprezentare si pentru alte marci
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Importul mărcii Mitsubishi pe piaţa românească va reveni din luna mai Diviziei Auto a Ţiriac Holding, companie care operează pe piaţa auto prin importul a altor şase mărci, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă Marius Piţigoi, director general al companiei.

 
 
[poza1s]De asemenea, Ţiriac Holding va prelua, începând din octombrie, şi importul maşinilor smart, comercializate în prezent de Augsburg Internaţional, iar începând din ianuarie 2004, vor intra sub tutela firmei şi mărcile Land Rover şi Jaguar.
„Ţinta noastră este, pentru următorii ani, asigurarea prezenţei în teritoriu la standarde ridicate ale unor reprezentanţe teritoriale multibrand, care să reprezinte cele două grupuri auto, DaimlerChrysler şi Ford”, a spus Piţigoi.
[poza2s]Alături de noile mărci, se va diversifica şi oferta, prin abordarea afacerii cu autovehicule second-hand, precum şi oferta de finanţare, anul acesta adăugându-se leasingul operaţional.
Oficialul companiei a mai anunţat, în cadrul aceleiaşi conferinţe, că mărcile grupului nu vor participa la ediţia din acest an a Salonului Internaţional Auto Bucureşti, preferând să cheltuiască banii afectaţi acestui eveniment, circa 500.000 de euro, în scopuri publicitare.
[poza3d]În anul 2002, Ţiriac Auto Holding a comercializat peste 6.300 de autovehicule, ceea ce a reprezentat o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro, prin cele 9 companii ale grupului. Divizia de Autovehicule a Ţiriac Holdings supervizează activitatea a patru dintre cei mai mari importatori de autovehicule din România, AUTO ROM, Chrysler Jeep Import, Romcar şi Hyundai Auto România. Aceste companii comercializează în exclusivitate mărcile Mercedes, Chrysler, Jeep, Ford, Mazda şi Hyundai.
[poza4d]AUTO ROM, Chrysler Jeep Import, Romcar şi Hyundai Auto România îşi desfăşoară activitatea atât în domeniul vânzărilor auto, cât şi în cel al serviciilor post-vânzare. Cele patru companii operează la nivel naţional prin intermediul reprezentanţelor şi al partenerilor autorizaţi.
Cu aproximativ 600 de persoane dedicate acestei echipe, Divizia de Autovehicule a Ţiriac Holdings a înregistrat în februarie 2003 o cotă de piaţă de 15,7% din piaţa de importuri auto.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1918 :: 22.1MB