No SSO cookie

Detroit LIVE: Hyundai prezinta conceptul Curb

voteaza
(0/ 0)
Detroit LIVE: Hyundai prezinta conceptul Curb
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai a prezentat la Detroit un concept care ar putea fi baza unui nou crossover urban. Noul model va avea ca si rival direct noul Nissan Juke. Conceptul Curb este doar un studiu de design pentru a prezenta directia aleasa de catre coreeni in ceea ce priveste viitoarele modele.

 
 
Hyundai a declarat ca modelul Curb va fi mai mic decat actualul ix35 si va reprezenta o optiune viabila pentru cei care doresc o masina cu garda la sol mai mare, dar care nu doresc masivitatea unui SUV. Noul model va ataca direct rivalul japonez, Nissan Juke. Coreenii au atribuit noului Curb denumirea Urban Activity Vehicle (UAV).

Noul Hyundai Curb a fost realizat de catre studio-ul de design din California. Designerii americani au declarat ca noul crossover este inspirat de filozofia de design "Fluidic Sculpture". Primele modele care s-au bucurat de acest design au fost noul Elantra si Sonata. Noul Curb este destinat tinerilor urbani, iar design-ul iesit din comun subliniaza concret acest lucru.

Propulsorul folosit este unul pe benzina de 1.6 litri, acesta dezvolta o putere maxima de 175 CP si un cuplu de 230 Nm. Transmisia folosita este cea automata Direct Shift Gearbox (DSG). Pentru a reduce consumul si emisiile de CO2, Hyundai a implementat pe noul Curb si sistemul Idle Stop and Go.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7599 :: 17.8MB