No SSO cookie

Detalii despre noul Volkswagen Beetle

voteaza
(0/ 0)
Detalii despre noul Volkswagen Beetle
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen pregateste noul model Beetle, care ar putea fi lansat anul viitor.

 
 
Volkswagen a lansat modelul New Beetle in 1998. Acesta a fost primul Beetle cu motorul amplasat frontal, dar si modelul care a readus entuziastilor Beetle o masina care sa faca fata traficului modern. De atunci insa au trecut 12 ani, iar Volkswagen planuieste sa lanseze o noua versiune, bazata pe conceptul din 2005, concept prezentat in imaginile de mai jos.

Noul model va fi prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Los Angeles, urmand sa fie disponibil incepand cu primavara anului viitor. Noul Beetle va folosi in continuare design-ul retro, dar se concentreaza mai mult pe sportivitate si manevrabilitate. De aici si dorinda germanilor de a realiza un roadster. Noul Volkswagen Beetle va fi produs in Mexic alaturi de noul Jetta.

Noul model Beetle va folosi platforma modelului Jetta, care permite crearea unui spatiu interior mai bogat, lucru care a fost foarte criticat la actualul model. La fel ca si competitorul Mini Cooper, noul Beetle va oferi o gama mare de optiuni de personalizare exterioare si interioare.

Volkswagen va urma curentul de downsizing si va oferi propulsoare mici, dar puternice. Noul Volksagen Beetle va folosi propulsoare pe benzina si diesel supraalimentate si va fi disponibil chiar si sub forma unei versiuni hibride. Modelul hibrid va folosi un propulsor de 1.4 litri supraalimentat, care va dezvolta 150 CP si un motor electric de 27 CP.

Noul Beetle va beneficia de o gama de motorizari de 1.2 litri si 105 cai, de 1.4 litri si 160 cai putere si 2.0 litri si 210 cai puetere. Gama diesel va include un propulsor de 1.6 litri si 105 cai putere si unul de 2.0 litri si 160 de cai putere. Pentru a oferi un consum optim, dar si un condus sportiv pentru pasionati, Volkswagen va oferi transmisii cu 5, 6 si chiar transmisia DSG cu 7 rapoarte.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4204 :: 15.74MB