No SSO cookie

David Beckham isi mai vinde o masina

voteaza
(0/ 0)
David Beckham isi mai vinde o masina
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un Porsche 911 Turbo, personalizat, apartinand lui David Beckham este de vanzare.

 
 
Starul de fotbal, David Beckham, s-a saturat de una dintre masinile sale, un Porsche 911 Turbo Cabrio, model 2008, pe care l-a si personalizat, cu numarul 23. Acum, un fan norocos, poate plati pentru a transpira in acelasi scaun unde a facut-o David, sau de ce nu, Victoria Beckham aka Posh Spice.


Masina, vopsita intr-un negru mat, are doar 10.901 kilometri parcursi, fiind inca in garantia data de producator, pana in luna septembrie a acestui an.
Transformarea acestui Porsche intr-un Beckmobile mai include: esapamente modificate, roti si boxe amplasate in spatele scaunelor fata, toate cu un design special, deja mentionatele logo-uri cu cifra 23, dar si un logo Porsche care contine aceeasi cifra, 23.


Dealerul din California care are masina spre vanzare n-a specificat un pret, dar cum legatura cu star-ul inca la moda, David Beckham, are un cuvant important de spus, probabil ca este un pret pentru fiecare cumparator in parte si daca va intereseaza, trebuie sa intrebati personal.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (4)

scris de Anonim

Merci Vali, Cosmos New York, Los Angeles Galaxy... same 4 me! Nu-s pasionat de fotbal, stiam doar ca Beckham era undeva in SUA, de aici si masina sa cu volan pe stanga.

scris de Anonim

In vara lui 2007 a plecat de la Real Madrid, la Los Angeles Galaxy de unde a fost imprumutat in 2009 la Milan.... masina e cumparata de el in 2008 si e de vanzare acum in California, la un dealer local.

scris de Anonim

"Dealerul din California care are masina spre vanzare"... scrie in ultimul paragraf. In plus, David Beckham activeaza la Cosmos New York, care dupa stiinta mea nu este in Anglia, si nici pe teritoriul Marii Britanii. Si asta se intampla de cativa ani ;)

scris de Anonim

Interesant,in Anglia masini cu volan pe stanga.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3362 :: 17.79MB