No SSO cookie

Dacia Duster Offroad Experience a luat startul la Bucuresti

voteaza
(0/ 0)
Dacia Duster Offroad Experience a luat startul la Bucuresti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia organizeaza la Bucuresti un eveniment prin care demonstreaza capacitatile off-road ale modelului Duster.

 
 

Timp de 4 zile, Dacia Duster va fi protagonistul unui spectacol off-road inedit, pe un circuit amenajat in oras, la Baneasa Shopping City in Bucuresti. in perioada 1-4 iulie toti cei interesati sa testeze performantele vehiculului au ocazia de a participa la un drive-test 4x4 autentic, alaturi de piloti profesionisti.

 

In premiera, Dacia organizeaza o demonstratie de offroad destinata publicului larg, astfel incat toti participantii sa se poata convinge singuri de abilitatile celui mai recent model al sau. Dacia Duster Offroad Experience este o initiativa a marcii de a se apropia si mai mult de clientii sai, printr-un eveniment unic. Circuitul de la Bucuresti se deschide joi, 1 iulie, si va functiona dupa urmatorul program: 1 iulie/12:00-20:00; 2 iulie/12:00-22:00; 3 si 4 iulie/12:00-20:00. inscrierile la drive-test sunt gratuite.

 

Dupa demonstratia de la Bucuresti, Dacia Duster Offroad Experience va ajunge pe litoral si in alte trei mari orase ale tarii. Mamaia va fi prima destinatie. in perioada 15-18 iulie, circuitul va fi amenajat in apropierea Hotelului Rex. Din septembrie, demonstratiile vor fi reluate la Timisoara (3-5 septembrie), Cluj (10-12 septembrie) si Iasi (17-19 septembrie).

 

Dacia va organiza tombole cu mai multe premii surpriza pe tot parcursul zilei. Agentul local Dacia ofera posibilitatea participantilor de a conduce ei insisi Dacia Duster, intr-un drive-test in oras.

 

Dacia Duster este primul vehicul de teren al marcii Dacia. Lansat la Salonul Auto de la Geneva 2010, el este disponibil in prezent in toata reteaua autorizata a marcii. Modelul poate fi achizitionat in trei niveluri de echipare (Duster, Ambiance, Laureate), atat in varianta cu tractiune 4x2, cat si in varianta cu tractiune integrala. Dacia Duster propune cel mai bun raport pret/prestatii/spatiu interior pentru clasa din care face parte.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1807 :: 22.11MB