No SSO cookie

Dacia a produs 100.000 de masini pe GPL

voteaza
(0/ 0)
Dacia a produs 100.000 de masini pe GPL
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia anunta ca a ajuns la un numar de 100.000 de unitati dotate cu GPL, versiune disponibila pe Sandero, Logan si Logan MCV.

 
 

Alimentarea cu gaz petrol lichefiat a fost introdusa in iunie 2007 pentru Logan berlina, din luna iulie a aceluiasi an fiind disponibila si pentru Logan MCV. In 2009, a fost introdusa si varianta GPL a modelului Sandero.


Echiparea vehiculelor cu instalatie GPL este facuta de Landi Renzo, unul dintre furnizorii Dacia implantati pe platforma de la Mioveni. Instalatiile GPL sunt dimensionate si calibrate special pentru a se integra perfect vehiculelor Dacia si pentru a asigura cele mai bune prestatii.

 

Modelele Dacia cu alimentare benzina/GPL sunt fiabile si economice. In plus, emisiile de substante poluante sunt reduse considerabil la rularea pe GPL. Astfel, vehiculele Dacia cu alimentare GPL poarta semnatura Dacia Eco2, semnatura ce garanteaza ca automobilul care o poarta indeplineste trei criterii prin care protejeaza mediul inconjurator: are un nivel al emisiilor de CO2 mai mic sau egal cu 140g/km, este produs intr-o uzina certificata ISO 14 001, 95% din masa vehiculului poate fi valorificata prin reciclare la sfarsitul ciclului de viata, iar cel putin 5% din materialul plastic este material reciclat.

 

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2222 :: 22.11MB