No SSO cookie

Conceptul Citroen Metropolis

voteaza
(0/ 0)
Conceptul Citroen Metropolis
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen va prezenta noul concept Citroen Metropolis la Salonul Auto de la Shanghai.

 
 

Citroen va prezenta noul concept Metropolis la Salonul Auto de la Shanghai. Noul concept este o limuzina de lux, care este raspunsul francezilor la limuzinele de lux lansate de germani. Limuzine precum BMW Seria 7 L, Audi A8 L si Mercedes S Klasse.

 

Conceptul Citroen Metropolis este mai lung si mai lat decat modelele mai sus amintite. Acesta masoara 5.3 metri in lungime si 2 metri in latime (cat un Maybach 62).

 

China este a doua cea mai mare piata de desfacere pentru Citroen si este o piata care iubeste limuzinele de lux. BMW va prezenta saptamana asta la Beijing noul Seria 5 L, Audi noul A8 L, iar VW va prezenta noul Phaeton.

 

Conceptul Metropolis este primul model realizat de catre studioul de design din Shanghai. Metropolis va folosi platforma regasite si pe modelele Peugeot 607 si Citroen C6. Noul model se bazeaza pe conceptul Hypnos. Jantele folosite de Citroen pentru noul concept sunt de 21”

 

In ceea ce priveste propulsorul, Citroen Metropolis este dotat cu un sistem hibrid. Acesta este compus dintr-un propulsor V6 pe benzina de 2.0 litri si unul electric, care isi poate mari puterea de la 55 la 95 CP in caz de nevoie.

 

Puterea totala este de 272 CP, dar datorita functiei de overboost, aceasta poate fi crescuta la 460 CP. Transmisia folosita este una automata cu 7 rapoarte, care foloseste sistemul cu dublu ambreiaj. Tractiunea este una integrala. Citroen a declarat ca puterea noului Metropolis poate fi comparata cu cea a unui V8 de 4.0 litri, dar consumul este de doar 70 g CO2/km.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2674 :: 22.12MB