No SSO cookie

Citroen prezinta primele date tehnice ale conceptului Citroen Survolt

voteaza
(0/ 0)
Citroen prezinta primele date tehnice ale conceptului Citroen Survolt
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen a prezentat primele date tehnice ale conceptului Citroen Survolt si a anuntat participarea in cursa de la Les Mans.

 
 
Conceptul Citroen Survolt a fost prezentat pentru prima oara la Salonul Auto de la Geneva din aceasta primavara, dar Citroen nu a oferit pana acum nici un detaliu cu privire la performantele masinii. Conceptul va concura anul acesta la la cursa Les Mans Classic din 10 iulie si va fi pilotat de catre Vanina Ickx, fiica pilotului de Formula 1 Jacky Ickx.

Odata cu anuntarea participarii la cursa de la Les Mans, Citroen a prezentat si primele date tehice ale conceptului. Acesta are o lungime de 3.85 m, o latime de 1.87 m si o inaltime de 1.2 m. Sasiul este unul tubular, iar caroseria este realizata integral din carbon. Greutatea totala este de 1.150 kg.

Conceptul Survolt este propulsat de doua motoare electrice capabile sa dezvolte o putere totala de 300 CP. Sistemul de baterii este unul Li-Ion si ofera o autonomie de 200 km. Citroen a declarat ca accelerarea de la 0-100 km/h are loc in mai putin de cinci secunde, iar viteza maxima este de 260 km/h.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1828 :: 15.08MB