No SSO cookie

Citroen pregateste un model DS4 Racing

voteaza
(0/ 0)
Citroen pregateste un model DS4 Racing
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen lucreaza la dezvoltarea unui model sportiv bazat pe noul DS4. Spre deosebire de alte modele hatchback sportive, noul Citroen DS4 va fi hibrid, combinand puterea unui propulsor pe benzina cu unul electric.

 
 
Noul Citroen DS4 Racing va avea ca si rivali directi modelele RenaultSport Megane 250 si Volkswagen Golf R. Se pare ca noul model sportiv va folosi o combinatie de doua culori pentru exterior, tema care se va regasi si la interior.

Citroen
a confirmat faptul ca propulsorul folosit pentru noul model va fi cel 1.6 THP de 200 CP. Acest propulsor fiind folosit si pe modelul Peugeot RCZ. Surse din interiorul companiei indica faptul ca Peugeot lucreaza la implementarea sistemului Hybrid4 si pe noul DS4 Racing.

Rotile fata sunt actionate de propulsorul de 200 CP, in timp ce rotile spate sunt actionate de un motor electric de 95 CP. Acest lucru rezulta intr-un sistem de tractiune integrala performant. Pe langa aceste imbunatatiri, modelul DS4 Racing va avea un nou sistem de suspensii sportiv, iar platforma va fi putin mai lata pentru a mari stabilitatea.

Pe langa performantele sporite, noul Citroen DS4 va avea si un nivel de emisii redus la doar 120 g CO2/km si un consum de 4-5 litri/100 km. Citroen va prezenta la sfarsitul lunii noul DS4, modelul DS4 Racing fiind lansat cel mai probabil dupa 2012.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2036 :: 17.78MB