No SSO cookie

Citroen la Salonul Auto de la Geneva 2011

voteaza
(0/ 0)
Citroen la Salonul Auto de la Geneva 2011
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cu ocazia editiei cu numarul 81 a Salonului International Auto de la Geneva, Citroen expune o gama de produse ce conjuga creativitatea, tehnologia si curajul de a inova, valori promovate de marca.

 
 
Cu ocazia editiei cu numarul 81 a Salonului International Auto de la Geneva, Citroen expune o gama de produse ce conjuga creativitatea, tehnologia si curajul de a inova, valori promovate de marca.

Al doilea act al liniei DS: Citroen DS4

Dupa Citroen DS3, DS4 devine noul argument al spiritului "Creative Technologie". Modelul se inscrie perfect in filosofia liniei DS, dezvaluind un stil distinctiv, rafinament si promisiunea unor senzatii aparte la volan. Aleasa cea mai frumoasa masina a anului de catre 60.000 de alegatori din 62 de tari, Citroen DS4 propune o silueta deosebita de coupe in 4 usi inaltata, ce combina caracterul dinamic si polivalenta pentru a oferi senzatii la drum de neegalat. La Geneva, modelul de serie este dezvaluit alaturi de un concept inedit, DS4 Purple, un obiect aspirational si distinctiv ce foloseste cu subtilitate finisaje tipice bijutierilor.


Inovatii in slujba confortului si sigurantei: tehnologia micro-hibrid e-HDi, suspensia Hydractive si reducerea emisiilor de CO2.

Inovatia este un alt subiect de actualitate prin extinderea tehnologiei micro-hibrid e-HDi pe numeroase modele din gama, cum ar fi Citroen Berlingo, prezentat la Geneva pentru prima data in aceasta configuratie. Sistemul de suspensie Hydractive, o exclusivitate mondiala marca Citroen disponibila pe modelele C5 si C6, reprezinta o combinatie unica de dinamism si confort, oferind confort maxim pasagerilor si adaptandu-se conditiilor de drum, pentru deplina siguranta.
Citroen confirma si performantele in materie de emisii de CO2, printr-o reducere de 5,3 g in medie, de-a lungul anului trecut, pentru a afisa in prezent o medie de 132,3 g .


Aventura sportiva continua : Citroen DS3 WRC

Citroen continua implicarea in sporturile cu motor cu noul Citroen DS3 WRC. Modelul, care este perfect compatibil cu noile reglementari FIA, va concura in acest sezon al Campionatului Mondial de Raliuri avand ca obiectiv castigarea celui de-al 7-lea titlu mondial la constructori.


Curaj si creativitate : C3 Red Block si C6 Black & White

Folosindu-se de culori si materiale inedite si expresive, Citroen reinventeaza coduri si uimeste audienta prin 2 concept car-uri surprinzatoare: C3 Red Block si C6 Black & White.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2282 :: 22.12MB