No SSO cookie

Citroen DS3 se lanseaza in muzica

voteaza
(0/ 0)
Citroen DS3 se lanseaza in muzica
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen DS3 va fi prezent intr-o postura inedita: va aparea in cel mai nou single al cantaretei britanice Pixie Lott. Intitulat Broken Arrow, videoclipul va marca debutul lui DS3 in lumea muzicii.

 
 

Modelul Citroen DS3 va aparea in videoclipul celui mai nou single al cantaretei britanice Pixie Lott intitulat „Broken Arrow”. Regizat de Gregg Masuak, videoclipul o surprinde pe Pixie Lott in numeroase scene romantice, atat din prezent cat si din trecut, fiind o poveste a relatiilor pierdute si a uneia complet noua. Single-ul care va fi lansat pe 11 octombrie este inclus pe „Turn It Up” o noua versiune a albumului de debut, lansat de Pixie Lot in 2009, care s-a vandut in peste 600.000 numai in Marea Britanie, tara de origine a cantaretei.

Modelul DS3, care va aparea in videoclip, este primul din gama distinctiva lansata de Citroen care are un aer proaspat – anti retro – si care te cucereste imediat cu sarmul sau.
 

Pixie Lott, 19 ani, este o cantareata si o compozitoare foarte talentata, nascuta la Londra, care a cucerit deja numeroase premii din industria muzicala. A devenit celebra in luna iunie a anului 2009 cand single-ul de debut „Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)”, a urcat direct pe primul loc in topurile din Marea Britanie, iar albumul de debut a inclus cinci melodii care au intrat in Top 20.


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2072 :: 17.78MB