No SSO cookie

Citroen DS3, lansat de vedete in Romania

voteaza
(0/ 0)
Citroen DS3, lansat de vedete in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen DS3 s-a lansat oficial in Romania in cadrul unei prezentari de moda marca Catalin Botezatu.

 
 

Evenimentul de lansare a avut in Bamboo Grand Ballroom, in prezenta a peste 300 de invitati, printre care si vedete din showbiz: Dani Otil alaturi de colega sa de la matinal, Daniela Crudu, Luana Ibacka (Fermier caut nevasta – Prima TV), Dana Rogoz (State de Romania - ProTV), Laura Cosoi (Aniela – Acasa TV), Oana Roman si sora sa, Catinca, Codrut Keghes (Dezbracatu – Cronica Carcotasilor), Roxana Iliescu (B1TV), Bianca Ionita (Kanal D) .

Colectia prezentata, special proiectata de Catalin Botezatu pentru lansarea noului model Citroen DS3, s-a intitulat “Anti Retro”, acesta fiind si sloganul publicitar al modelului DS3.
 

Show-ul lui Catalin Botezatu a fost deschis de un scurt montaj video in care Marilyn Monroe si John Lenon indemnau publicul sa se detaseze de trecut si sa priveasca spre viitor. Show-ul fashion care a urmat s-a conturat in jurul, manechinele prezentand pe catwalk rochii de seara elegante, dar futuriste in acelasi timp, conform temei “Anti Retro”. Dantela frantuzeasca neagra, matasuri fine, extensii de volane, blanuri, toate au fost accesorizate cu posete si umbrele personalizate cu sigla Citroen, dar si cu un machiaj si un stil de coafura creat special pentru acest eveniment.
 

La finalul prezentarii, dupa aparitia miresei colectiei, care a purtat o rochie din jerse tip Armani cu paiete si accesorii Citroen, Catalin Botezatu si-a facut aparitia pe catwalk intr-o maniera cu totul speciala: la volanul noului model Citroen DS3. Astfel, designerul a condus practic automobilul pe podiumul suspendat pe aproape 1 metru inaltime, pana in fata publicului. 

In plin avant al tehnologiei este necesar sa tinem pasul cu piata. Noul model Citroen DS3 mi-a placut, din primul moment cand l-am vazut si am acceptat sa realizez o colectie speciala mai ales ca intreg conceptul a fost anti-retro. Creatiile mele au pastrat intotdeauna o linie clasica, pentru a pune in evidenta frumusetea naturala a femeii, insa permament am adus cel putin un element nou in fiecare model pe care l-am creat”, a declarat Catalin Botezatu.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2214 :: 22.15MB