No SSO cookie

Chevrolet vandut 1000 de masini in Romania in 2010

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet vandut 1000 de masini in Romania in 2010
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet si-a marit cota de piata la 5.24% in primele patru luni ale anului in Romania.

 
 

Desi inmatricularile de autoturisme din Romania s-au redus cu 56% in comparatie cu aceeasi perioada a anului 2009, Chevrolet a reusit sa ajunga la o cota de piata de 5.24%, cu cele 927 de autoturisme inmatriculate in primele 4 luni ale anului 2010. Chevrolet a castigat astfel 2.73 puncte procentuale de cota de piata comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009.
 

 

Ofertele lansate au fost bine primite de catre public, iar in contextul programului national de innoire a Parcului auto 2010, marca Chevrolet este una dintre cele mai cautate de clientii romani. De la inceputul programului si pana in acest moment s-au contractat 1379 unitati prin programul de casare.
 

 

Modelele Chevrolet cele mai solicitate sunt Aveo, noul Spark si Chevrolet Cruze, aceste modele oferind un pachet de avantaje client greu de egalat pe piata. Chevrolet vine si in aceasta primavara cu oferte de exceptie in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national 2010.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1569 :: 17.78MB