No SSO cookie

BMW lanseaza noul propulsor 2.0 TwinPower Turbo de 245 CP

voteaza
(0/ 0)
BMW lanseaza noul propulsor 2.0 TwinPower Turbo de 245 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW a lansat oficial noul propulsor 2.0 supraalimentat. Propulsorul pe benzina este dotat cu noua tehnologie TwinTurbo si inlocuieste actualul 3.0 capabil sa dezvolte 258 CP. Noul propulsor va debuta oficial pe modelul X1 xDrive28i.

 
 
Noul propulsor pe benzina de 2.0 litri este capabil sa dezvolte o putere maxima de 245 CP si cuplu de 350 Nm. Cuplul maxim este disponibil incepand de la 1250 rpm. Noul propulsor va inlocui cel de 3.0 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 258 CP si cuplu de 310 Nm.

Propulsorul de 2.0 litri a primit noua tehnologie Valvetronic si o serie de imbunatatiri pentru a creste viata motorului. Noul propulsor va fi cel mai probabil lansat in curand si pe modelele Seria 3, Seria 5, X3 si Z4. BMW ofera doua transmisii, una manuala ca si standard si una automata cu opt rapoarte ca si optionala. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 6.1 secunde cu transmisia manuala si 6.5 secunde cu cea automata. Viteza maxima este de 240 km/h.

Consumul a fost de asemenea imbunatatit, noul propulsor oferind un consum de 7.9 litri/100 km, cu 1.5 litri mai putin decat actualul propulsor de 3.0 litri. Emisiile au fost reduse la randul lor cu 38 g CO2/km, noul propulsor emitand acum 183 g/km. Noul BMW X1 xDrive 28i va debuta oficial in martie la Salonul Auto de la Geneva.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1957 :: 22.18MB