No SSO cookie

BMW: Seria 3, Seria 4, insa GT!

voteaza
(0/ 0)
BMW: Seria 3, Seria 4, insa GT!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW Seria 3 ar putea de fapt sa fie Noua Serie 4!

 
 
In lumea auto se zvoneste ca BMW are pe masa de lucru un model Seria 3 Gran Turismo, insa "a trecut asa o boare" pe la revista germana Auto Motor und Sport, care a lasat sa se inteleaga ca GT-ul va fi mai degraba Noua Serie 4.


BMW Blog scrie ca un Seria 4 ar putea fi oferit sub forma unui coupe cu patru portiere si ar avea sens in ideea ocuparii locului liber din oferta BMW, dupa chipul si asemanarea ofertei Audi, care a inventat un A5 Sportback.


Miscarea ar permite totodata celor de la BMW sa aiba in oferta un vehicul mult mai stilat, care sa fie pozitionat sub Seria 6 ca pret, insa aflat peste Seria 3. Si cand va ganditi la toate acestea, nu uitati ca BMW tocmai a dat unda verde Seriei 6 Gran Coupe, care desi are aspectul unei masini cu doua portiere, ofera fizic patru, model pe care-l asteptam pe piata in anul 2012.


Iar daca ne uitam putin peste gard, Audi si-a extins oferta in ultimii ani, asa ca ideea aparitie Seriei 4 face tot mai mult sens.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1795 :: 22.18MB