No SSO cookie

Avanpremiera nationala - Ford Fiesta

voteaza
(0/ 0)
Avanpremiera nationala - Ford Fiesta
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
In avanpremiera nationala, a fost lansat la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii noul model Ford Fiesta, adus in Romania de Romcar, reprezentant general Ford. Evenimentul s-a produs la numai doua saptamini de la lansarea mondiala, ce a avut loc la Salonul Auto de la Geneva.
Directorul general Romcar, Viorel Niculescu, a prezentat publicului masina, aratind ca are la baza "expertiza Ford obtinuta in dinamica autovehiculelor si creeaza un nou standard al calitatii condusului unei masini de clasa mica". Inginerii de la Ford au asezat rotile modelului Fiesta spre marginile autovehicului, oferind pe asfalt cel mai mare ecartament din clasa sa.
Noul Ford Fiesta elimina din frustrarile vietii alaturi de o masina mica, conform declaratiilor inginerului programator Jeremy Main, sef pentru modelele clasei mici la Ford. In acest sens, efortul pentru instalarea scaunelor pentru copii este inlaturat prin largirea usilor si a spatiului din spate. De asmenea, suprafata de incarcare a portbagajului este mai mare.
Dintre inovatiile de dotare se remarca Intelligent Protection System, ce include air-bag-uri cu deschidere in doua trepte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de bogdan7817

o masina la care chiar si un facelift e facut perfect si care progreseaza vizibil de la un model la altul

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2662 :: 22.09MB