No SSO cookie

Aston Martin One-77 are cel mai puternic propulsor natural aspirat din lume!

voteaza
(0/ 0)
Aston Martin One-77 are cel mai puternic propulsor natural aspirat din lume!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aston Martin a declarat ca propulsorul cu care este dotat noul hypercar One-77 este cel mai puternic propulsor natural aspirat din lume. Noul model fiind cu mult mai puternic chiar si decat un Zonda.

 
 
Aston Martin a declarat oficial ca propulsorul folosit pe noul Aston Martin One-77 este un V12 de 7.3 litri, propulsor capabil sa dezvolte 750 CP. Acesta este cel mai puternic propulsor natural aspirat din lume. Noul One-77 va fi disponibil incepand cu anul viitor.

Noul Aston Martin One-77 se incadreaza in categoria hypercar-urilor, acesta fiind unul dintre cele mai puternice masini disponibile la ora actuala si cel mai puternic Aston Martin lansat vreodata. Puternicul coupe este chiar si mai rapid decat modelul Zonda Cinque, acesta fiind dotat cu un propulsor care dezvolta doar 681 CP.

Oficialii companiei au declarat ca au primit deja avansul pentru mai mult de jumate din modelele disponibile, iar interesul pentru restul exemplarerelor creste din ce in ce mai mult. Aston Martin va produce doar 77 de unitati al hypercar-ului One-77.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2395 :: 17.79MB