No SSO cookie

Aston Martin lanseaza Noul Vantage S

voteaza
(0/ 0)
Aston Martin lanseaza Noul Vantage S
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aston Martin adauga un nou membru familiei sale: Vantage S V8, de 430 CP si cutie de viteze cu sapte trepte.

 
 
Aston Martin a anuntat ca adauga un nou membru familiei Vantage, un model care este construit in jurul soferului, Vantage S V8, disponibil in doua versiuni: coupe si roadster. Noul S imprumuta liniile stilistice de baza de la Vantage V12, si dispune de o putere marita, o transmisie noua si un sasiu optimizat.


Motorizarea de 4,7 litri V8 este produce 430 CP si 490 Nm, ceea ce reprezinta un plus de 10 CP si 20 Nm. V8-ul este cuplat la o transmisie noua, cu sapte trepte, Sportshift II, care dispune de rapoarte mai scurte si este cu 20% mai rapida decat transmisia standard cu sase trepte dispusa modelul anterior, Vantage V8. In modul "Sport", codnucatorul bolidului poate obtine schimbari de viteze si mai rapide, insotite de un raspuns si mai agresiv al acceleratiei.


Alte modificari aduse perfomantelor includ optimizari ale directiei, implementarea de frane de dimensiuni mai mari pentru puntea fata, arcuri noi, amortizoare noi, si roti spate mai late. Bridgestone este firma care ofera anvelopele speciale, care potrivit celor de la Aston Martin, imbunatatesc tinuta de drum si comportamentul dinamic.


In final, Vantage S dispune de o evacuare cu un sunet unic, multumita noii tobe de esapament si a valvei speciale cu rol de bypass.


In afara caractersiticii sale de performer, Vantage S este si un supercar aratos. Partea frontala prezinta o bara noua, aerodinamica si prevazuta cu o gura de admise marita, care se continua cu pasajele de roti mai ample si un spoiler spate redesenat. Tabloul este incheiat de jantele cu desen sub forma de "V", de 19", realizate din aliaj usor, oferite in dotarea standard. Optional, exista si un set de jante usoare, cu 10 spite.


Noul Vantage S este deja disponibil spre cumparare.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2095 :: 17.78MB