No SSO cookie

A debutat productia Saab 9-4x

voteaza
(0/ 0)
A debutat productia Saab 9-4x
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Suedezii se agata de ultimul pai care ar putea salva compania: productia noului crossover Saab 9-4x.

 
 

Productia noului crossover Saab 9-4x a inceput la data  planificata initial, in ciuda problemelor financiare cu care se confrunta compania. In timp ce restul productiei Saab care este realizata in Suedia, Trollhattan spre exemplu, este momentan oprita datorita lipsei banilor, 9-4x este asamblat in Ramos Arizpe, Mexico.


Uzina care produce cel mai nou model Saab se afla sub contract cu suedezii si apartine companiei General Motors. Si cu putin noroc, ar putea fi punctul careva da un nou start suedezilor, care ar putea sa-si revina. Sub alura sa pur suedeza, Saab 9-4x ascunde de fapt aceleasi caracteristici tehnice ca ale modeului american, Cadillac SRX.


Versiunea de baza, echipata cu motorul de 2,8 litri, V6, 265 CP, are un pret de pornire de 33.380$, in timp ca cu echiparea maxima, adica full-options, supraalimentat turbo, modelul ajunge la 48.010$. Un amanunt destul de amenintator pentru Saab este motorul de 300 CP, care este exact acelasi care echipeaza Cadillac SRX, extras din acesta si adus sa faca fata, sub forma suedeza, cu problemele de fiabilitate pe care le-a prezentat pana acum.


Insa se poate spune, fara a se gresi catusi de putin, ca General Motors produce la aceasta ora mai multe vehicule Saab decat insasi compania Saab.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.5074 :: 17.8MB