No SSO cookie

4 piloti din Citroen Racing Trophy in puncte la grupa A

voteaza
(0/ 0)
4 piloti din Citroen Racing Trophy in puncte la grupa A
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Programul Citroen Racing Trophy Romania a cunoscut o noua etapa in cadrul Raliului Targu Mures din CNR.

 
 
Alex Filip, Vlad Cosma, Danny Ungur si Mihai Lacatus au castigat in total 8.300 Euro la Raliul Targu Mures, etapa a treia din Campionatul National de Raliuri, etapa inclusa si in programul Citroen Racing Trophy Romania.


La startul Raliului Targu Mures au fost prezenti un numar record de piloti inscrisi in Citroen  Racing Trophy Romania 2010. Alaturi de Danny Ungur, Alex Filip, Vlad Cosma si Nistor Duval, piloti care au participat la toate raliurile incluse in acest trofeu pana acum, la startul acestei etape s-a prezentat, la volanul unui Citroën  C2R2, si Mihai Lacatus.


Ma bucur ca interesul pentru acest trofeu a crescut si ca exista si alti piloti interesati sa participe in Citroën Racing Trophy Romania. Fiabilitatea si performantele modelelor C2R2 si C2R2 Max au fost dovedite pe specialele din intreaga Europa, iar sistemul de premiere cred ca este mai mult decat motivant. Sper ca pana la finalul anului sa existe si mai multi piloti inscrisi in Citroën Racing Trophy Romania”, a spus Jean-Francois Liennere, coordonatorul programului in Europa.


Dupa podiumul din Raliul Argesului, Alex Filip si Bogdan Iancu, echipaj care concureaza cu modelul Citroen C2R2, au reusit sa-si atinga obiectivul si in aceasta etapa. Alex Filip a terminat prima zi pe pozitia a patra, dar in ziua a doua a reusit sa urce doua locuri si a terminat raliul pe locul doi la grupa A, fiind astfel cel mai bine clasat pilot dintre cei cinci care s-au inscris in Citroen Racing Trophy Romania 2010.


Ma bucur ca a sosit si randul nostru sa fim prima masina dintre cele inscrise in acest trofeu. Locul 1 la grupa A este inca un lucru imposibil de obtinut tinand cont de diferenta de putere dintre masina noastra si cea a echipajului Keleti/Ponta. Sper insa ca in „returul” campionatului, pe macadam, sa putem lua startul cu un C2R2 Max si sa putem emite pretentii si la prima pozitie in clasamentul grupei A. Imi place foarte mult spiritul din Citroen  Racing Trophy Romania si ii felicit pe adversarii nostri pentru fair play. Imi pare rau pentru incidentul suferit de Nistor Duval si ii urez insanatosire grabnica. Sper sa revina pe probe la Raliul Clujului”, a spus Alex Filip, care pentru clasarea din Raliul Targu Mures a primit 3.000 euro.


Vlad Cosma si Florin Dorca au inceput raliul cu o greseala pe super speciala, unde au lovit masina, dar au terminat pe podium la grupa A.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2549 :: 22.12MB