No SSO cookie

Pregatiti pentru spectacolul din IRC

voteaza
(0/ 0)
Pregatiti pentru spectacolul din IRC
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

205,8 kilometri de proba speciala la debutul Raliului Sibiului Romania in Intercontinental Rally Challenge. Super speciala, o proba de asfalt, o proba mixta, doua speciale pe noapte si probele clasice ale raliului. Pe scurt: spectacol 100%!

 
 
  • A treia etapa pe macadam din calendarul IRC
  • 205,8 kilometri de proba speciala
  • Cartierul general va fi amplasat in Piata Mare a orasului Sibiu

Raliul Sibiului 2012, etapa in Intercontinental Rally Challenge, se va desfasura anul acesta in perioada 19 – 21 iulie pe specialele de macadam si asfalt din jurul orasului Sibiu. A treia etapa pe macadam din IRC conteaza si ca etapa a 5-a din Campionatul National de Raliuri Dunlop si este si etapa eveniment in FIA European Rally Cup. „Anul acesta este unul extrem de important pentru Raliul Sibiului. Munca noastra din ultimii ani a fost rasplatita cu includerea in calendarul IRC. Raliul Sibiului este al doilea eveniment sportiv din Romania ca importanta la nivel international, dupa finala UEFA League, si suntem pregatiti sa facem fata la cel mai inalt nivel”, a spus Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.

Cartierul general al raliului si parcul de service vor fi amplasate in Piata Mare a orasului Sibiu. Tot aici, joi 19 iulie, se va da startul festiv pentru echipajele inscrise in aceasta competitie. In prima zi a raliului, vineri 20 iulie, pilotii vor avea de parcurs aproape 100 kilometri de proba speciala. Startul se va da la ora 14:00, iar in program sunt incluse cate doua treceri pe specialele Dobarca si Crinti. Urmeaza apoi super speciala pe pista de rally cross, dupa care cele doua probe de noapte: Paltinis pe asfalt si Santa pe macadam.

Sambata, 21 iulie, este ziua cea mai lunga cu 106,5 kilometri de speciale pe probele clasice din Raliul Sibiului. Startul se va da la ora 10:00 din Piata Mare a orasului dupa care urmeaza doua bucle formate din probele Gatu Berbecului si Santa MAX, o speciala mixta cu o portiune de aproximativ 4 kilometri de asfalt. Lupta finala se va da pe super speciala de pe circuitul de rally cross. „Va fi cu siguranta un eveniment excelent care se desfasoara intr-o zona cu peisaje superbe. Macadamul este bun si cred ca va fi usor pentru piloti sa-si intre in ritm. Peisajele si probele imi aduc aminte de regiunea Haute Savoie din Franta, aflata in apropiere de Elvetia si Italia. Specialele sunt foarte interesante si sunt sigur ca toti piloti vor fi incantati de ele”, a spus si Jean-Pierre Nicolas, managerul Intercontinental Rally Challenge.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1240 :: 17.78MB