No SSO cookie

Marinescu va pleca de pe 11 in prima cursa de la Brands Hatch

voteaza
(0/ 0)
Marinescu va pleca de pe 11 in prima cursa de la Brands Hatch
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul roman Mihai Marinescu va lua startul de pe locul 11 in prima cursa de la Brands Hatch, in ciuda faptului ca a obtinut al saselea timp al calificarilor.

 
 

Tanarul pilot roman Mihai Marinescu va lua startul doar de pe locul 11 in prima cursa de la Brands Hatch, a noua etapa a campionatului de Formula 2. Romanul a obtinut al saselea timp al primei sesiuni de calificari britanice, dar a fost penalizat cu cinci locuri pe grila dupa antrenamentele libere.

Marinescu a impresionat din nou in antrenamentele de vineri, reusind sa obtina chiar al treilea timp in a doua sesiune. Totusi, acea sesiune a fost cu ghinion pentru ''Beu'', pilotul nostru ignorand un steag rosu si fiind astfel penalizat cu cinci locuri pe grila de start.

Tobias Hegewald, ocupantul locului al cincilea in ierarhia generala, va pleca din pole-position in cursa de sambata, acesta obtinand un timp mai rapid cu patru zecimi de secunda decat al pilotului nostru. Al doilea pe grila de start va fi Ramon Pineiro, din Spania, in timp ce al treilea va fi Mirko Bortolotti, liderul ierarhiei generale provizorii a pilotilor.

Prima cursa de la Brands Hatch, din Marea Britanie, va avea loc sambata, incepand cu ora 15:50, ora Romaniei. Duminica va urma inca o sesiune de calificari, de la ora 12:00 si o a doua cursa, incepand cu ora 16:35.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0881 :: 22.14MB